VI HAR FÅTT BYGGLOV!!!

Vi har fått bygglov beviljat hos kommunen!

Det tog knappt fyra veckor. Fyra veckor mitt under semestertider!

Standard är att det tar ca 10 veckor, och kanske mer under semestertider. Vårt tog bara 4 veckor.

Idag har det varit en riktigt skön sensommardag och vi åkte ner till havet och tog ett dopp efter jobbet. Tittade bort mot området där vår tomt ligger, och otålig som jag är kunde jag inte låta bli utan ringde till kommunens kontaktcenter för att fråga hur det går med vår bygglovsansökan.

Jag visste att gårdagen var sista dagen för omkringboende att inkomma med åsikter. Vår kontaktperson var upptagen hela eftermiddagen hälsade receptionisten, men hon skulle höra av sig om hon fick någon information under dagen lovade hon.

Telefonen ringde en stund senare. Det var inte kommunen. Men det var Niklas kusin som bjöd med oss ut på en spontan fisketur. Han vet att jag älskar att vara på havet men inte har någon båt här.

Det blev en helt fantastiskt fin kväll. Helt vindstilla, havet låg i bleke, kvällssolen som sjönk vid horisonten, kanske 15 tumlare gled runt och vissa kom riktigt nära båten. Hittade ett stim makrillar över ett gammalt vrak och håvade upp ett gäng med fiskespöna.

När vi kommit iland och tagit oss hem med alla makrillarna, glada och nöjda, hade jag fått ett mail. Det var ett mail med förhandsbesked om att vår bygglovsansökan var beviljad.

Nu har vi firat bygglovet med egenfångade makrillar från Kattegatt. Snacka om att makrillen smakade gott denna kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *