Gott nytt år!

Gott nytt år önskar vi alla er som följer oss på denna resa mot vårt eget hus!

Vi är enormt tacksamma och glada över att så många följer oss i vårt husbygge, både på plats och via den här bloggen. Det är givande och väldigt peppande att få hurrarop och stöd från er som följer oss! Och vi älskar att få alla kloka råd från er som gjort liknande resor tidigare. Tack!

Vet ni, ni är faktiskt över 1000 personer som följer oss via den här bloggen nu!

Det tycker vi är häftigt, långt över vad vi hade förväntat oss när vi drog igång den i somras. Syftet med bloggen var främst att skapa en väg för våra vänner som finns på långt avstånd att hänga med i vad som händer i vårt liv med husbygget, och för att ge inspiration till er som funderar på att slå till och själva bygga eget.

Bloggen finns nu upplagd på både https://www.byggahus.se/husbloggar  och http://www.a-hus.se vilket antagligen gör att fler än våra egna vänner hittar hit.

Planen för 2017

Idag firade vi nyår med att cykla ut till tomten och skåla i bubbel. Det var första gången vi stod på vår egen tomt, på vårt eget ”golv” och blickade ut från vår blivande entré och skålade. En fantastisk känsla!

Nu ser vi fram emot att åka till Kungsbacka i början av januari för att titta på när de bygger ytterväggarna till vårt hus, som sen förhoppningsvis kommer levereras till tomten 23e januari. Därefter kommer snickarna arbeta hela våren och 14 juni är det tänkt att bli slutbesiktning. Till midsommar hoppas vi att vi kommer att kunna flytta in i huset!

Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *