Nästan färdigt hus!


Det står ett nästan färdigt hus på vår tomt nu! Den sista arbetsveckan blev intensiv för hantverkarna. Det var vitvaror, sista målningsdetaljerna, badrumsinventarier som kom på plats. På fredagseftermiddagen var en städfirma i huset och städade rent. De tog bort skyddspappen som täckt parketten och andra inventarier. En mycket speciell upplevelse att promenera runt i huset och se allting på en gång!

På söndagen hade A-hus säljare Johan en öppen visning av huset för personer som är intresserade eller nyfikna på deras hus. Det var den mest besökta visning han någonsin hade haft, sa han efteråt. Roligt på ett sätt, men vi hoppas verkligen inte att någon tycker så mycket om huset och läget att de beställer ett likadant hus till en av de tomter som fortfarande är till salu på gatan!

Känns riktigt bra att allt verkar vara nästan färdigt nu. Om någon finish skulle vara kvar så har de måndag och tisdag på sig. Slutbesiktningen är på onsdag. Sedan får vi förhoppningsvis flytta in, för då är huset färdigt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *